Sitemap Contact
Error showing flash-object.
Sitemap Contact
zoeken

Wijk Grote Brede Akker Sint-Truiden: 165 woningen 

Nu de architecten volop bezig zijn met het ontwerp van de plannen voor de renovatie van de woningen in de wijk “Kleine Brede Akker”, is het nu tijd voor de opstart van het renovatie-project in de wijk “Grote Brede Akker”.  De 165 woningen, die momenteel nog tot ons patrimonium behoren, zullen de volgende jaren volledig inwendig gerenoveerd worden.

Deze renovatiewerken omvatten de installatie van centrale verwarming, de aanpassing van de elektrische installatie, plaatsing van een ventilatiesysteem, vervanging van de sanitaire installatie en de keukens.  Verder zullen afhankelijk van de inventaris die opgemaakt werd door het aangestelde architectenbureau, nog andere aanpassingen gebeuren.

Het architectenbureau Quirynen & Jacobs uit Genk werd aangesteld voor het ontwerp van dit renovatiedossier.  Momenteel zijn zij bezig met het uitwerken van het voorontwerp.

Later, indien meer gegevens bekend zijn, zullen wij u verder informeren via deze website, info-vergaderingen, individuele gesprekken met de huurders en…..