Sitemap Contact
Error showing flash-object.
Sitemap Contact
zoeken

Vervanging buitenschrijnwerkerij wijk Guvelingenveld 

Het architectenbureau Didier Gielen uit Hasselt werd aangesteld voor het ontwerp van dit project dat de vervanging omvat van de volledige buitenschrijnwerkerij aan de 207 woongelegenheden in de wijk Guvelingenveld te Sint-Truiden.  Tijdens de uitvoering is deze ontwerper momenteel ook verantwoordelijk voor de werfopvolging.

Via een open aanbesteding werden de werken gegund aan Pierret Project nv uit Transinne.  De kostprijs van de werken bedraagt 2.116.346,61 euro (excl BTW, herzieningen en erelonen)

Na de opmeting van de ramen en de uitvoering van enkele proefwoningen in mei-juni 2016 werden de ramen in productie genomen voor de overige woningen in de zomer.   

Na een valse start, wegens het faillissement van de leverancier van de ventilatieroosters, is de plaatsing van zowel de ramen en deuren, maar ook van de garagepoorten inmiddels op kruissnelheid.  Alle werken zullen afgewerkt zijn voor de kerstvakantie.

De kleur die gekozen werd voor de ramen en de deuren in de hele wijk is RAL 7030 Steengrijs.  Voor de garagepoorten wordt de wijk onderverdeeld in de verschillende straten voor de herkenbaarheid te vergroten:

                Nonnentaplaan: RAL 5010 Gentiaanblauw

                Nonnentap: RAL 9007 Aluminiumgrijs

                Guvelingen: RAL 3000 Vuurrood

                Luciëndallaan en Luciëndal: RAL 8014 Sepiabruin

Verder kunnen wij u ook bijkomend informeren over de volgende renovatiewerken die in deze wijk gepland zijn, namelijk de plaatsing van het ventilatiesysteem, aanpassingen aan de elektrische installatie en de plaatsing van nieuwe binnendeuren.  Meer info hierover vind u elders op deze website.

Wij raden onze huurders dan ook aan om eventuele geplande schilder- en/of behangwerken uit te stellen tot na de uitvoering van alle renovatiewerken in deze wijk.