Sitemap Contact
Error showing flash-object.
Sitemap Contact
zoeken

Problemen ivm huurbetaling 

Heb je of verwacht je financiële problemen?

 

Als je problemen hebt om de huishuur maandelijks tijdig te betalen, neem dan snel contact op met de dienst huurderszaken van cv Nieuw Sint-Truiden: onze medewerker, Gert Schalenbourg (tel 011/71.75.46), zal samen met jou naar een haalbare oplossing zoeken!

 

 

Heb je grotere financiële problemen, diemogelijk  niet alleen de huurbetaling betreffen: dan neem je best  tijdig contact op met het OCMW van je gemeente:

  • OCMW Sint-Truiden: tel 011/69.70.40
  • OCMW Gingelom:  tel 011/88.04.40
  • OCMW Nieuwerkerken:tel 011/68.16.51

 

Je kan eventueel ook terecht bij het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW Limburg, tel. 011/21.20.20) of bij de Limburgse schuldhulplijn (Tel. 0800/99.99.5).

Hieronder kan je ook de folder van de schuldhulplijn downloaden.

Staat het OCMW van je gemeente of het CAW je reeds bij met de betaling van uw huur, sta je onder bewindvoering, budgetbeheer,…? Meldt dit dan ook direct aan onze diensten! Zo voorkom je eventuele nodeloze stappen bij de Rechtbank.

Heb je het financiële problemen, doe er dan snel iets aan en wacht niet op een vonnis van de vrederechter of tot er een deurwaarder bij je komt aankloppen. Bovendien kosten deze procedures je handen vol geld!!!